Spansk tapas som du kender den fra Spanien

Nyd en hyggelig aften med autentisk tapas og en god stemning

Har du været på ferie i Spanien, ved du med al sandsynlighed også, hvordan spansk tapas skal smage. Hos Tapas Bar 54 finder du den eneste tapasbar på hele Frederiksberg, og vi serverer autentisk spansk tapas med masser af smag i vores hyggelige restaurant, der oser af en god stemning.

Vi ligger tæt på både Falkoner Salen og Scandic Hotel, hvor vi har mange gæster, der kommer fra, men vi har også mange gæster fra resten af Frederiksberg og det øvrige København, der kommer for at smage vores autentiske tapas. En gang om ugen har vi desuden flamingodans, som er med til at sætte den helt rigtige stemning i restauranten, og som henleder tankerne direkte til en traditionel tapasbar i Spanien.

Hvad er spansk tapas?

Tapas er indbegrebet af spansk mad. Spansk tapas består af en række forskellige små retter, som både kan nydes alene som snacks eller appetitvækkere, men som også kan sættes sammen til et hovedmåltid. Retterne udgøres for eksempel af grillede peberfrugter, oliven, tomater, forskellige slags fisk, skinker, oste og meget mere. Derudover bliver der naturligvis altid serveret god vin til retterne.

Vi importerer selv vores skinker, Serrano og Pategra, som vi selv står og skærer ud i restauranten. Du kan derfor nyde friskskåret skinke direkte fra Spanien som en del af vores tapasbord, når du vælger at besøge os.

Kontakt os og reserver bord eller kig forbi

Hvis du gerne vil være sikker på, at der er et ledigt bord til dit selskab, når I ankommer, så kontakt os gerne på forhånd for at reservere bord. Ellers er du også altid velkommen til at kigge forbi for at se, om der er nogen ledige borde.

Hos os kan du nyde autentisk spansk tapas fyldt med masser af smag og i hyggelige lokaler med en god stemning – præcis som du kender det fra Spanien.

logo

God stemning

Har flamingo en gang om ugen

Autentisk

Eneste tapasbar på Frederiksberg

Står selv og skærer skinken ud

Egen import af skinke (serrano og pategra )

logo

Tapasbar 54​

Falkoner Alle 54,​
​2000 Frederiksberg
 

CVR: 41570709

Telefon: 35 37 99 77

E-mail: fabio@youmail.dk

Mandag​

Lukket

Tirsdag

Lukket

Onsdag

17-22

Torsdag

17-22

Fredag

17-22

Lørdag

17-22

Søndag

Lukket